In goede handen

Een uniek moment in je leven is aangebroken, dat wil je delen met mensen die je vertrouwt, dat geldt zeker voor je verloskundige. Het is belangrijk dat je je veilig en in goede handen voelt. Persoonlijke aandacht door een klein team met voldoende tijd om op al je vragen in te gaan. Van kinderwens, eerste echos tot bevalling en nazorg hetzelfde team.

De zwangere en haar partner staan in onze praktijk centraal en daar passen we de zorg graag op aan. Hiervoor mag je een deskundige en persoonlijke aanpak verwachten.

Door rust, ruime tijd, persoonlijke betrokkenheid en kleinschaligheid krijgt vertrouwen de ruimte, je eventuele zorgen en wensen de aandacht.

Benieuwd wat anderen van Odebaar vinden, kijk dan eens bij de recensies.

Riët Kremers

In het laatste jaar van mijn opleiding tot verpleegkundige kwam ik tijdens mijn stage in aanraking met de afdeling verloskunde. Ik werd getroffen door de zekerheid en zelfstandigheid waarmee de verloskundigen hun vak uitoefenden. Toen voelde ik: Dit is ook mijn passie!

Ik koos met de start van Odebaar in 2012 als solopraktijk heel bewust voor persoonlijke aandacht, ruime tijd en begeleiding aan huis. Ik wil makkelijk benaderbaar zijn wat een vertrouwensband ten goede komt, zodat wij deze bijzondere weg met grootst mogelijke zorg en tijd samen kunnen afleggen.

Omdat de praktijk de afgelopen jaren gegroeid is en ik in 2019 zelf moeder geworden ben, werd het tijd voor structurele uitbreiding. Ik ben heel blij dat ik de passie voor het vak en de manier van werken kan delen met Anne!

DSC06312-web
Anne van Dellen

Ik ben geboren in Wageningen als 3e van een gezin met 4 kinderen.
Ik ben wat later in mijn leven verloskundige geworden. Het vak kwam pas op mijn radar toen ik zelf zwanger was en moeder werd.

Ik ben in Engeland opgeleid en heb daar een aantal jaren gewerkt. Sinds 2012 werkzaam in Nederland als waarneemster bij zeer uiteenlopende praktijken in de regio, maar ook daarbuiten.
Odebaar is hierbij al heel lang de rode draad. Deze kleine praktijk bied mij de mogelijkheid alle zwangeren, hun partners en evt kinderen, katten, honden en cavia’s tijdens de zwangerschap goed te leren kennen. Ik ervaar dit als een enorme verrijking van mijn werk.

Naast werken hou ik van lezen, wandelen, zingen en lekker eten.

DSC06164-web