LINKS
Links Ketenpartners
Kraamzorg
Betuwe & Gelderse Vallei
Yunio

Cursus
Zwangerschapsgym
Samen Bevallen
Zwemmen
ZwangerFit Bennekom
ZwangerFit Wageningen
Goed Geweven
Haptonomie
Hypnobirthing

Zwangerschapsyoga en babymassage
Gerda Thieme, Renkum 0317-317421
DeWeideBlik, Wageningen 06-11772723

Osteopathie
Osteopathie centrum Bennekom

Links Algemeen
Beroepsverenigingen
KNOV
De verloskundige
NVOG

Geboorte aangifte
Wageningen
Bennekom - Ede
Renkum

Moeders voor Moeders
Moeders voor Moeders

Fotograaf
Ruby Fotografie
De fotografie op deze website is verzorgd door Ruby Fotografie (www.rubyfotografie.nl).
Ik ken Ruby als geboortefotograaf van geboortes waar zij fotografeerde en ik de verloskundige was. Het contact was toen meteen al heel prettig, en het werk wat ik van haar hand zag vond ik prachtig! Nog niet zoveel mensen zijn gewoon met het idee van een geboortefotograaf, maar ik kan haar echt aanbevelen, ze is heel rustig aanwezig, waardoor je heel snel eigenlijk vergeet dat ze er is, maar je hebt vervolgens wel een geweldige reportage in handen van jouw bevalling, zonder dat jij of jouw partner zich ergens om hoeven te bekommeren.

Later zag ik ook haar zwangerschapsfotografie en haar newbornfotografie en besloot dat ik mensen attent wilde maken op het werk van deze getalenteerde fotografe en hing werk van haar op in mijn praktijk. Ook heb ik wel eens een cadeaubon van Ruby Fotografie verloot onder mijn cliënten op Facebook. De gelukkige zwangere winnares kreeg een schitterende shoot! Dus wie nog op zoek is naar een getalenteerde fotografe, Ruby Fotografie maakt er echt iets heel moois van!

Referenties
Op zorgkaart Nederland, Facebook en Twitter kan je mij volgen en referenties terug lezen die aan de praktijk gegeven zijn. Laat gerust een reactie of beoordeling achter. Met deze informatie kan ik mijn zorg nog beter vormgeven.
Zorgkaart Odebaar
Facebook Odebaar
Twitter Odebaar