Welkom en gefeliciteerd met je zwangerschap!

Ben je zwanger en woon je in Bennekom, Wageningen, Renkum en omgeving dan ben je van harte welkom bij Odebaar!

Aanmelden:

Aanmelden kan al vanaf je positieve zwangerschapstest. We plannen dan een afspraak rond de 7-8weken vanaf je laatste menstruatie. Hierop volgt dan een intakegesprek waarin we bespreken wat jouw/jullie wensen zijn ten aanzien van onze begeleiding. Ook stemmen we alvast in grote lijnen de hierna te volgen controles af en kan naar wens een echo worden gemaakt.

Visie:

Als verloskundige praktijk streven we zoveel mogelijk naar laagdrempelige benader- en bereikbaarheid en een continue begeleiding. We nemen volop de tijd om informatie te geven en natuurlijk al jouw/jullie vragen te beantwoorden. Verloskundigenpraktijk Odebaar biedt persoonlijke zorg in Bennekom, Wageningen, Renkum en omgeving.

DSC06194-web
Zorg aan huis:

Om de persoonlijkheid van de zorg kracht bij te zetten bieden wij de mogelijkheid om controles aan huis af te spreken. Dit betekent dat je niet naar een spreekuur lokatie komt, maar dat we je thuis bezoeken voor de controle afspraak. Zorg aan huis in de eigen vertrouwde omgeving van de vrouw en haar (aanstaande) gezin! Odebaar is de enige verloskundigenpraktijk in deze regio die deze service aan huis verleent. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op de spreekuurlokaties in Bennekom en Wageningen.

Samenwerking:

Bij ziekte of afwezigheid van één van ons zal er waarneming ingezet worden om de continuïteit van de praktijk te waarborgen. Daarnaast is er achterwacht geregeld bij onvoorziene drukte. We werken samen met het ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede en het ziekenhuis Rijnstate te Arnhem. Heeft het je voorkeur om in het ziekenhuis te bevallen dan heb je dus een keuzemogelijkheid.

We zien uit naar een eerste kennismaking!

Klachten?