RIËT KREMERS
In het laatste jaar van mijn opleiding tot verpleegkundige kwam ik tijdens mijn stage in aanraking met de afdeling verloskunde. Ik werd getroffen door de zekerheid en zelfstandigheid waarmee de verloskundigen hun vak uitoefenden. Toen voelde ik: Dit is ook mijn passie! Ik kies met Odebaar heel bewust voor persoonlijke aandacht, voor- en nazorg en begeleiding. Ik wil makkelijk benaderbaar zijn hetgeen een vertrouwensband ten goede komt,  zodat wij deze bijzondere weg met grootst mogelijke zorg en tijd samen kunnen afleggen.

In goede handen
Een uniek moment in je leven is aangebroken, dat wil je delen met mensen die je vertrouwt, dat geldt zeker voor je verloskundige. Het is belangrijk dat je je veilig en in goede handen voelt. Persoonlijke aandacht door één en dezelfde verloskundige met voldoende tijd om op al je vragen in te gaan. Van kinderwens, eerste echo’s tot bevalling en nazorg hetzelfde aanspreekpunt.

De zwangere en haar partner staan in mijn praktijk centraal en daar pas ik de zorg graag op aan. Hiervoor mag je een professionele en persoonlijke aanpak verwachten.
Door rust, ruime tijd, persoonlijke betrokkenheid en kleinschaligheid krijgt vertrouwen de ruimte, je eventuele zorgen en wensen de aandacht.

Benieuwd wat anderen van Odebaar vinden, kijk dan eens bij de recensies!

Wat betekent Odebaar?
Vermoedelijk is het woord terug te voeren op Proto-Germaans *auda-bara-, letterlijk ‘schatdrager’, een naamgeving die berust op het Germaanse volksgeloof van de ooievaar als kinderbrenger. Odebaar betekent dus ‘gelukbrenger’, ‘heilbrenger’ of ‘schatdrager’